Doorgaan naar artikel
Gellak voeten en tenen

De mooiste voeten heb je met gellak voor je tenen

on

Wil je deze vakantie dat er 10 prachtige teennagels te zien zijn als je slippers draagt of met je blote voeten bij het zwembad ligt? Dan kun je het beste gellak op je tenen aanbrengen. 

 

Met gellak op je tenen prachtige teennagels, de hele zomer lang

Mooi gelakte teennagels zien er prachtig uit in de zomer. Maar gewone nagellak begint al snel te bladderen, wordt dof of raakt beschadigt, bijvoorbeeld als je met je blote voeten door het zand loopt. Gellak voor je tenen is lak die sterker is dan gewone nagellak en raakt niet snel beschadigd. Aangezien je teennagels in vergelijking tot je vingernagels heel langzaam groeien en er minder kans is op beschadigingen kan de gellak voor je tenen tot wel 4 weken blijven zitten. Je hoeft dus maar één keer je nagels te doen om er de bijna de hele zomer plezier van te hebben.

 

De voordelen van gellak voor je tenen om je teennagels te lakken

Gellak voor je tenen is een gel die je net als nagellak makkelijk met een kwastje aanbrengt op je teennagels. Het grote voordeel van gellak is dat het een zeer korte droogtijd heeft. Voor het drogen van de gel gebruik je een speciale UV LED lamp om je nagels te drogen. Met een nagel UV LED lamp kun je zowel je vingernagels als je teennagels drogen. Onze UV LED lamp heeft een onderkant die je kunt los maken van de lamp. Zo kun je de lamp gemakkelijk over je voet heen zetten. Het valt namelijk niet altijd mee om je voet in een lamp te schuiven zonder dat er een kleine teen onder de ander kruipt en ervoor zorgt dat je andere tenen onder de lak zitten!

Related Posts

Cat Eye Gellak "How To Do"
March 07, 2024
Cat Eye Gellak "How To Do"

Cat Eye Gellak: Maak verbluffende effecten met een magneetje en ontdek nieuwe kleuren voor je...

Lees verder
Waarom Cuticle Oil (Nagelriem Olie)
February 26, 2024
Waarom Cuticle Oil (Nagelriem Olie)

Nagelriem Olie: voor een verzorgend en beschermend effect  

Lees verder

Drawer Title
vergelijkbare producten