Doorgaan naar artikel

“Na een hectische werkdag verlang je naar een moment van pure ontspanning thuis. Maar wacht, vanavond staat er nog een afspraak bij de nagelsalon op de planning. Snel avondeten en weer de deur uit...”

LIEFDE & LICHT

Door jezelf tijd en liefde te gunnen sta je met meer zelfvertrouwen en rust in het leven. Daar geloven wij sterk in. Met onze collectie moedigen we jou dan ook aan om die kleine momenten voor jezelf te koesteren. Ontdek hoe het leven nog mooier wordt wanneer jij je meest stralende zelf kunt zijn.

Wij willen je blij maken met een mooi en betaalbaar product, waar de zorg en aandacht die we erin steken altijd voelbaar zijn. Je voelt de vreugde zodra je pakketje aankomt en je de doos opent. Bij de eerste aanraking voel je meteen de charme van het product en weet je dat je goed zit. En uiteindelijk, wanneer je naar je nagels kijkt, gelakt in jouw favoriete kleur, overheerst het gevoel van voldoening.

Als echte gevers is onze missie simpel en oprecht: jij verdient meer tijd en rust voor jezelf. Door te leren van iedere stap in deze reis en de eigenheid van Ohmygodnails aan onszelf te verbinden, bouwen we samen aan een merk dat een beetje meer liefde en licht de wereld inbrengt. Een merk dat dicht bij ons als persoon staat en waar we supertrots op zijn!

“Een afspraak bij de nagelsalon? Als alleenstaande moeder van drie kinderen, waar haal je de tijd en het geld vandaan?

SALONKWALITEIT MET HET COMFORT VAN THUIS

Nagelsalons zijn vaak tijdrovend en prijzig. Wij begrijpen daarom maar al te goed dat het soms veel fijner is om thuis dat kostbare moment voor jezelf te nemen. Jezelf in de watten leggen, goed voor jezelf zorgen en je gedachten lekker laten varen, wanneer het jou uitkomt.

Met Ohmygodnails creëer jij zelf die perfecte nagels, gemakkelijk vanuit huis en met dezelfde kwaliteit als in de salon. Wij ontwikkelen met veel aandacht en precisie de meest prachtige kleuren gellak die 100% vegan en vrij van schadelijke stoffen zijn. Bovendien blijft het gegarandeerd twee weken mooi zitten. De lak heeft een zijdezachte structuur die moeiteloos aan te brengen is. Daarbij droogt de lak snel en hardt direct uit, waardoor hij bestand is tegen krassen en stoten. Na jouw welverdiende momentje voor jezelf, kun je ook direct weer verder waar je gebleven was.

MACHANDA & PATRICIA

Tijdens de zoektocht naar die ene vonk die haar hart sneller doet kloppen, kwam de overname van Ohmygodnails op het pad van Machanda. Bij de eerste ontmoeting voelde ze direct dat dit haar levensdoel raakt: mensen een speciaal gevoel geven en hen blij maken.

Bij het uitwerken van de plannen voor Ohmygodnails, dacht Machanda meteen aan een samenwerking met Patricia. “Wij waren vroeger collega’s en hadden altijd een goede klik. Ook nadat onze wegen scheidden, bleven we warm contact houden. Patricia grapt wel eens dat ze met nagellak op geboren is, dus dat telefoontje was snel gepleegd.”

Hoewel Patricia niet de ambitie had om een eigen onderneming te starten, werkte Machanda’s enthousiasme aanstekelijk. “Ik geloof dat dingen op je pad komen op het moment dat het past. Op het moment dat je dat het minst verwacht en daarom greep ik deze kans met beide handen aan.”

Ohmygodnails is van oorsprong een gellak merk, maar wij voegen daar dat beetje extra aan toe. Alles wat we doen, doen we met liefde en passie, en we ondernemen vanuit ons hart. Elke dag storten wij onze liefde in Ohmygodnails, om een ​​merk te creëren dat het beste van ons allebei vertegenwoordigt.

Onze normen en waarden als ondernemers matchen perfect en onze karaktereigenschappen vullen elkaar goed aan. Als een duo waar passie, perfectie en liefde voor de medemens samenkomen, zijn we in de zomer van 2023 aan dit avontuur begonnen en hebben we de webshop officieel overgenomen.

GROTER WORDEN DOOR KLEIN TE BLIJVEN

Bij Ohmygodnails houden we het graag puur en oprecht. Onze ideale toekomst? Jou nog heel lang laten stralen met kwaliteitsproducten voor een vriendelijke prijs. We vinden het dan ook heel belangrijk dat jij je gehoord en gewaardeerd voelt. We willen niet dat je eenmalig bij ons shopt, maar een fan voor het leven wordt! Want groeien? Dat doen we graag in het juiste tempo.

Vertrouwen

Wij hechten waarde aan open, eerlijk en respectvol contact met onze klanten. Bij ons staan we altijd op gelijke voet en is de communicatie op basis van wederzijds vertrouwen en zijn de lijnen kort.

Verbinding

Onze gellak verbindt kwaliteit en comfort als de perfecte match. We hopen dat jij net zo’n connectie krijgt met je nagels, met ons merk en natuurlijk met ons. We kijken er naar uit om die verbinding samen te laten groeien.

Inspiratie

We willen niets liever dan met onze producten een beetje meer liefde, licht en rust in je leven brengen. We hopen dan ook dat ons verhaal jou inspireert en aanmoedigt dit jezelf te gunnen, want je bent het waard!

@OH_MYGODNAILS

Wij zijn hier om jou te laten stralen en nemen je graag mee in onze kleurrijke wereld. Deel daarom jouw liefde voor prachtige nagels! Tag @oh_mygodnails in jouw Instagramfoto’s en verschijn in onze feed. Daarnaast nodigen wij je graag uit voor de OMG! Community. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van onze acties, producten en gloednieuwe kleuren.

Drawer Title
vergelijkbare producten