Doorgaan naar artikel
Verwijderen van UV Gellak

Verwijderen van UV Gellak

on

Na ongeveer twee weken is het tijd voor een nieuwe kleur. Je nagels zijn ook weer wat gegroeid dus er is vast ook uitgroei te zien. Verwijder je nagellak veilig met deze instructie. Je kunt ook naar instagram, hier vind je onder highlights de stappen terug in een filmpje. 

Stap 1 - Voorbereiding

Vijl met de grove kant van de OMG! Nails Nagelvijl de top coat open. Door het gehele nagelbed met de vijl open te vijlen kan de remover vloeistof optimaal inwerken.

Neem bij het vijlen ook de rand van de nagels mee.

In de Remover vloeistof zit een beetje olie om je huid te beschermen. Bij een gevoelige en/of droge huid kun je de huid rondom je nagel van extra bescherming voorzien met nagelriem olie Cuticle Oil.

Stap 2 Inpakken, inweken en verwijderen

Gebruik de OMG! Nails Removal Wraps en de OMG! Nails Remover vloeistof voor het verwijderen van de nagellak.

Doordrenk het watje van de Removal Wrap met remover vloeistof en leg deze op het nagelbed. Wikkel de folie stevig om je vingertop en vouw het uiteinde goed dicht. Als er lucht bijkomt dan vervliegt de vloeistof en weekt het niet optimaal in.

Houdt de nagels 10 á 15 minuten ingepakt zodat de vloeistof goed kan inweken. De tijd varieert per persoon.

Als je koude handen hebt omdat bijvoorbeeld de omgevingstemperatuur laag is dan kun je je hand in een warme handdoek houden. Dit versnelt het inweekproces.

Verwijder na de inweektijd één voor één de Removal Wraps en verwijder de nagellak met de speciale OMG! Nails Tools. De tool met het driehoekige uiteinde werkt voor het verwijderen van de nagellak het beste. Schraap van de nagelriem richting het uiteinde van de nagel de nagellak eraf.

Met het OMG Nails! Bufferblokje kun je kleine restjes verwijderen en je nagel egaal maken.

Stap 3 Schoonmaken & Verzorging

Maak je nagels schoon met een nail wipe en de remover.

Na het volledig verwijderen van de nagellak behandel je de nagels en nagelriemen met de OMG! Nails Cuticle Oil.

Als je gelijk weer nagellak aan wilt brengen, breng dan geen Cuticle Oil aan (vorige stap). Was je handen goed en wacht minimaal een half uur voordat je nieuwe nagellak aanbrengt.

Voor de beste hechting van de nagellak en het mooiste resultaat adviseren we om de nagels een nacht of aantal uur te laten drogen aan de lucht. Door het inweken zijn de nagels vochtig, door de Remover vloeistof licht vettig en dit is voor de hechting van een nieuwe behandeling geen optimale ondergrond.

Related Posts

Cat Eye Gellak "How To Do"
March 07, 2024
Cat Eye Gellak "How To Do"

Cat Eye Gellak: Maak verbluffende effecten met een magneetje en ontdek nieuwe kleuren voor je...

Lees verder
Waarom Cuticle Oil (Nagelriem Olie)
February 26, 2024
Waarom Cuticle Oil (Nagelriem Olie)

Nagelriem Olie: voor een verzorgend en beschermend effect  

Lees verder

Drawer Title
vergelijkbare producten