Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
Klantwaardering 9.3/10

Waarom Cuticle Oil (Nagelriem Olie)

door Machanda van Elburg op 26-02-2024

Nagelriem Olie: voor een verzorgend en beschermend effect

 

Nagelriem olie (Cuticle Oil) gebruiken is een belangrijke voorwaarde om je nagels en de huid daaromheen in goede conditie te houden. Nagelriem olie voedt de huid rond je nagelplaat en houdt deze zo soepel. Behalve dat je handen hiervan een nog mooiere uitstraling krijgen, heeft dit ook een beschermend effect. Nagelriemen vormen namelijk de overgang tussen je huid en je nagel en voorkomen dat bacteriën binnendringen. Door ze met goede nagelriem olie te behandelen, houd je je nagels gezond en sterk.

 

De beste nagelriemolie voor dagelijks gebruik

 

Nagelriem olie oftewel cuticleoil zorgt er daarnaast voor dat gellak kleuren langer mooi blijven. De meeste mensen weten wel dat je de olie gebruikt na het aanbrengen van gellak of juist het verwijderen daarvan. Maar wist je dat je nagelolie, zoals nagelriem olie ook wel wordt genoemd, het beste elke dag kunt gebruiken? Je brengt het rondom de volledige nagelplaat aan. De OMG! Nails nagelriem olie is een sterke cuticle beschermer die je handig met een kwastje kunt aanbrengen. Nadat je de olie op iedere nagelriem hebt aangebracht, masseer je deze, zodat hij goed kan intrekken.

 

Nagelriem-olie, goedkoop en effectief verzorgingsmiddel!

 

Dagelijks gebruik van nagelriem olie beschermt tegen tal van externe factoren. Het handigst is om de cuticle oil oftewel nagelriem olie op een vast tijdstip aan te brengen. Bijvoorbeeld ’s avonds na het tanden poetsen. Dan heeft de olie ook nog eens de hele nacht de tijd om in te werken. Gebruik je jouw nail tools doorgaans op een ander tijdstip? Zorg er dan altijd voor dat je nagelriem olie goed kan intrekken. Omdat je dagelijks maar een zeer kleine hoeveelheid nodig hebt, is nagelriem olie ook een goedkope manier van nagelbescherming.