Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
Klantwaardering 9.3/10

Wanneer gebruik je een Rubber Base Coat

door Machanda van Elburg op 18-02-2024

Rubber Base gellak: dé basis voor slappe nagels met oneffenheden

Met een Rubber Base gellak zet je een eerste stap op weg naar nagels van salonkwaliteit. Deze rubber basecoat wordt vooral aanbevolen aan degenen die slappe nagels en/of nagels met oneffenheden hebben. Is dat bij jou het geval? Deze rubberbase gellak weet de oneffenheden in je nagelbed mooi op te vullen. Het resultaat? Gladde nagels die wel tegen een stootje kunnen. Het innovatieve product biedt je bescherming en flexibiliteit tegelijk, precies wat je nodig hebt voor een geslaagde manicure.

 

Stevig, flexibel en natuurlijk ogend

Rubber Base gellak is een gellak die meer is dan alleen een basis en ervoor zorgt dat jouw manicure stukken langer meegaat. Deze basecoat gellak buigt geheel mee met jouw eigen nagels, waardoor het ontstaan van barstjes tot een minimum wordt beperkt. Je nagels zijn zo stevig en flexibel tegelijk, zonder er onnatuurlijk uit te zien of zo aan te voelen. Ze zullen dus alleen maar op een positieve manier opvallen.

 

Hoe breng je Rubber Base gellak aan?

Het aanbrengen van deze Rubber Base Coat doe je hetzelfde als het aanbrengen van een reguliere basislak. Het enige verschil is dat je deze basecoat ook onder de UV- of UV LED lamp moet uitharden. Twee a drie lagen geven het mooiste effect. Uitharden onder de lamp doe je na elke individuele laag. Vervolgens kun je, indien gewenst, een gekleurde gellak aanbrengen en afronden met de Top Coat. Bij OMG! Nails vind je alle kleuren gelnagellak die je je maar kunt bedenken.

 

Natuurlijke look met een tintje

Past deze basecoat het beste bij jou, en hou je van een natuurlijke look met een lichte tint? Dan zijn de Rubber Base Color Pink & Rubber Base Color Salmon de perfecte match voor jou. Twee a drie lagen geven het mooiste effect. Hard elke individuele laag uit onder de lamp. Sluit af met een laagje Top Coat welke je ook laat uitharden onder de UV LED lamp.

"Vergeet niet je nagels af te nemen met onze OMG! Nails Cleaner wanneer je hebt gekozen voor de Normale Top Coat."