Gratis retourneren
Achteraf betalen
Klantwaardering 9.3

Wie ben ik?

Ik ben een werkende vrouw met een man en twee zoons. Lekker doorsnee, maar gelukkig met wat we hebben en met wie ik ben. Ik had wel één jaloezie… namelijk op die vrouwen met die hele mooie nagels. Van die perfect gevormde nagels met altijd een mooie glans en prachtige kleuren. Op een dag heb ik een afspraak gemaakt met een nagelsalon. O wat was ik blij met die nagels, nu had ik ze ook!

Maar na een aantal jaar vond ik de nagels van mijn salon steeds minder mooi. Als ik nog een week, of soms langer, voor mijn volgende afspraak zat was ik toch wat minder blij met hoe het eruit zag. Ik was de kleur zat en door de uitgroei leek het wel of er een gek kapje op mijn nagels zat. Wat mijn man altijd noemde ‘de laskap’. Ik heb ze eraf laten halen. Toch wel een soort van bevrijding.

Maar kale nagels… nee dat was het ook niet. Dus weer aan de slag met gewone nagellak. De ene na de andere rode streep verscheen op mijn witte keukenkastjes en binnen 3 dagen kon ik eigenlijk weer opnieuw beginnen omdat het mooie er echt wel vanaf was. En erger, ondanks alle basis lakken eronder te hebben geprobeerd, mijn nagels verkleurde in een soort gele rook nagel. Dus ik dacht, dat moet anders kunnen. Ik heb legio UV nagellak uitgeprobeerd, de een wat beter dan de ander, maar nooit helemaal tevreden. Mijn zoektocht begonnen naar goeie nagellak, gevonden en OMG ik was blij!  


Waar sta ik voor?

Ik hou van mooie en verzorgde nagels en uit die passie is OMG Nails ontstaan. Zelf een merk opbouwen waarin ik kwijt kan wat ik mooi vind en wat aansluit bij de wensen van veel vrouwen.

Ik wil dat iedereen kan genieten van mooie nagels. Jong, oud, blank, gekleurd en voor wie dan ook die het leuk vindt om een kleurtje op zijn of haar nagels te hebben. In mijn shop vind je om deze reden nagelkleuren op meerdere handen met verschillende huidskleuren. Simpelweg omdat kleuren nu eenmaal een combinatie vormen met je huidskleur en dat wil je kunnen zien voordat je wat koopt.

 

Waarom zelf je nagels doen?

Voor veel mensen is een nagelsalon niet weggelegd. Een behandeling kost minimaal 30 euro en dat moet je zeker elke drie weken herhalen. Na 2 weken ben je de kleur eigenlijk al wel zat en de uitgroei van de gel- of acrylnagels is steeds beter zichtbaar.

Dus doe het gewoon lekker zelf. Voor mij is het ook echt een hobby geworden. Lekker een momentje voor mezelf. Ik zeg dan altijd tegen mijn man en kinderen ‘ik ga even lekker nagelen!’

Ik weet zeker dat jullie dit ook kunnen met mijn spullen en hulp video’s. De voordelen op een rijtje:

  • De nagellak blijft zeker 2 weken zitten, ook als je gewoon je huishouden zelf doet (zoals de meeste vrouwen)
  • Geeft geen strepen
  • Glans blijft mooi
  • Beschadigd niet snel
  • Gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen
  • Altijd zelf bepalen wanneer je je nagels doet vanuit je eigen stoel


Geen nailart?

Ik wil jullie aanbieden waarvan ik zeker weet dat het thuis goed te doen is.  En wat een mooi verzorgd resultaat geeft. Benodigdheden voor nailart in de vorm versieringen, steentjes enz. zul je dan ook niet bij ons vinden. Wel de klassieke kleuren die altijd mooi zijn, kleuren die met de mode en de seizoenen meegaan en alles wat je maar nodig hebt om je nagels te doen vanuit je eigen stoel.

Als je een beetje handig bent kun je met diverse kleuren wel hele leuke dingen maken op je nagels, maar daar moet je van houden.