Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
Klantwaardering 9.3/10

Glitter nagels met gellak

door Machanda van Elburg op 23-02-2024

 

Hou jij van glitter en glamour? Of staan de feestdagen weer voor de deur en wil je iets speciaals. Dan zijn glitter nagels met glitter gellak een top idee! Naast een prachtige look, blijft het gegarandeerd ook lange tijd zitten. Hieronder vind je een aantal manieren waarop jij aan de slag kan met je glitter look.

 

Creëer je glitter nagels met glitter gellak

 

Je kunt op verschillende manieren prachtige glitter nagels creëren met gellak. Kies vooral de methode die het beste bij jou past, waardoor jij jouw perfecte glitter en glamour look kan creëren.

  • Gebruik een kleur die van zichzelf al glitters bevat;
  • Gebruik een top laag met glitters;
  • Ga aan de slag als een “pro” en maak de leukste designs met nail art.

 

Gellak met glitters als basis

 

Deze manier van glitter nagels creëren, werkt hetzelfde als het “aanbrengen van UV gellak” waarvan de stappen uitgelegd zijn in onze OMG! Academy. Je bereidt je nagels voor zoals gewoonlijk via stap 1. Breng de voor jou passende Base Coat aan en kies hierna de glitter gellak (bijvoorbeeld Galaxy Pink, Brilliant Gold of Glamorous Coral) voor je look. Breng 2 tot 3 lagen glitter gellak aan en laat deze telkens uitharden onder de UV LED-lamp. Maak je creatie af met een Top Coat naar keuze en geniet van je glitter en glamour.

 

Top Coat met glitters

 

Je kunt er ook voor kiezen om de glitters aan te brengen via een Top Coat. Het voordeel hiervan kan zijn dat je bijvoorbeeld ook enkele nagels van glitter kan voorzien i.p.v. allemaal.

Voor deze creatie volg je ook de stappen in onze blog aanbrengen van UV gellak”. Wanneer je aangekomen bent bij het aanbrengen van de TopCoat, kies je voor een topcoat met glitters zoals bijvoorbeeld onze Gold Glam Top Coat. Uiteraard kun je er ook een combinatie van maken door enkele vingers af te sluiten met een gewone top coat en enkele met een glitter top coat. Vergeet niet het plaklaagje te verwijderen met onze cleaner.

 

Nailart glitter nagels

 

Als laatste kun je bijzondere creaties maken met glitter doormiddel van nail art. Je kan het zo gek niet bedenken of het is te creëren aan design. Oefening baart kunst! Ook hierbij kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld 1 nagel extra uit te lichten, of een heel thema uit te werken op alle nagels. Het zal je wat meer tijd kosten dan de andere methodes, maar zeker een eyecatcher voor elke bijzondere gelegenheid.